PARODONTOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA PARODONTALNA PLASTIČNA KIRURGIJA
  • PARODONTOLOGIJA
  • IMPLANTOLOGIJA
  • PARODONTALNA PLASTIČNA KIRURGIJA
UTF-8

Kdo smo

Smo specialistična ambulanta, ki se ukvarja z zdravljenjem parodontalne bolezni, ustnih bolezni, estetskimi posegi na dlesni in vstavitvijo zobnih vsadkov.

Temelj našega delovanja je skupinsko delo. Naša ambulanta deluje v sklopu specialističnih ordinacij skupaj z Implantološkim inštitutom in Kliniko za endodontijo. Sodelujemo tudi s številnimi zobozdravniki in drugimi specialisti različnih strok po vsej Sloveniji.


Specialistična ambulanta

Ana Mikuž

dr. dent. med.

Je specialistka parodontologije. Diplomirala je na Medicinski fakulteti v Ljubljani, na odseku za stomatologijo in nekaj let delala kot splošna zobozdravnica. Po specializaciji, ki jo je opravila leta 2005 na Centru za ustne bolezni in parodontologijo ljubljanskega Kliničnega centra, se je zaposlila kot specialistka parodontologije v ZD Ljubljana – Bežigrad. Od leta 2010 deluje kot zasebnica v Specialistični parodontološki ambulanti, ki jo tudi vodi.

Predava slovenskim zobozdravnikom, razvoju stroke pa sledi z rednimi izobraževanji pri priznanih domačih in mednarodnih strokovnjakih.

Je članica Združenja za ustne bolezni, parodontologijo in stomatološko implantologijo ter Evropske federacije za parodontologijo.

Prof. dr. Erika Cvetko

dr. dent. med.

Je specialistka zobnih in ustnih bolezni ter parodontologije. Diplomirala je na Medicinski fakulteti v Ljubljani, na odseku za stomatologijo, in opravila specializacijo na Centru za ustne bolezni in parodontologijo Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Zaposlena je na Inštitutu za anatomijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

Je glavna in odgovorna urednica strokovnoznanstvene revije Zobozdravstveni vestnik.

Je članica Združenja za ustne bolezni, parodontologijo in stomatološko implantologijo ter Evropske federacije za parodontologijo.

Urša Juras

asistentka

Katarina Šimenc

ustni higienik

Ožji sodelavci

Matija Gorjanc

dr. med., dr. dent. med., specialist maksilofacialne kirurgije
Implantološki inštitut
www.implantat.si

Igor Potočnik

dr. dent. med., dr. sc., specialist endodont
Klinika za endodontijo
www.endo.si